FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

We hebben de populairste en meestgebruikte Kamado barbecues al gemeten en de werkbladen die we aanbevelen voor deze modellen passend gemaakt. U kunt de lijst hier zien.

Als u uw Kamado barbecuemodel niet op onze website kunt vinden, betekent dit dat we die nog niet zelf hebben kunnen meten. Als dat het geval is, kunnen we u niet adviseren welk werkblad het beste past.

Dit betekent echter niet dat we u geen KamadoSpace Island kunnen aanbieden dat bij uw barbecue past.

Zie de bijgevoegde maattabel die u kunt invullen en kunt doorsturen naar support@kamadospace.com . U kunt ook uw leverancier vragen de gewenste maten op te geven zodat we u kunnen helpen bij het kiezen van het juiste werkblad.

PDF met barbecue-afmetingen voor het KamadoSpace Island

KamadoSpace-producten kunnen alleen bij partners van ons worden gekocht. U kunt hier onze dealers here.

We do not offer a customization service for our products. However, we are planning to introduce more units in the future, so that everyone would find a suitable match for their outdoor kitchen needs.

In tegenstelling tot solide hout heeft HPL geen onderhoud nodig, is het gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen alle weertypen. Het is ook echt een goede keuze als u geen overdekt terras hebt.
Ja, natuurlijk. Als u uw Kamado barbecue gaat vervangen, kunt u zeker bij een van onze partners een nieuw werkblad bestellen.

Ja, beide hoezen die we aanbieden zijn waterdicht.

De KamadoSpace cover Light is gemaakt van 100% polyester en gecoat met een waterbestendige laag polyurethaan. De gebruiksduur van uw KamadoSpace-tafel wordt verlengd als u die tegen zon en regen beschermt. De KamadoSpace cover Extreme is gemaakt van ademend American Sunbrella® Plus-materiaal dat bestand is tegen UV-straling, water en sneeuw.
We hebben een 3D-handleiding, een PDF-bestand en andere nuttige video`s over de montage van het KamadoSpace Infinite Island. U kunt al het materiaal vinden door hier te klikken. We geven ook instructies op papier bij elke aankoop van een KamadoSpace Infinite Island.
De volgende gereedschappen zijn nodig: een rubberen hamer, een kruiskopschroevendraaier, een 8 mm inbussleutel, een 4 mm inbussleutel en 2 x 10 mm moersleutels. Er is geen elektrisch gereedschap nodig.
U kunt uw KamadoSpace aankoop registreren door hier te klikken en de vereiste velden in te vullen. Zodra de registratie is voltooid, sturen wij u een garantiecertificaat per e-mail.
Het serienummer kan worden gevonden aan de linkerkant van het middelste linkerpaneel. HDit begint met AK gevolgd door 6 cijfers (bijv. AK001234). Als het eiland nog niet is gemonteerd en nog in de platte dozen zit, wordt dat aangegeven op de witte sticker op basisdoos nr. 2 of op basisdoos nr. 5.
U kunt het werkblad zeker veilig aanraken en gebruiken wanneer de barbecue brandt. Hij is vaak getest om te garanderen dat de tafel praktisch en veilig is.
Zorg er ten eerste voor dat de tafel op een vlakke ondergrond in elkaar wordt gezet en ten tweede dat alle hoeken van het frame in een hoek van 90° staan. Als u deze stappen opvolgt, garandeert u dat alle bodempanelen uitgelijnd zijn met het frame.

De lades van uw KamadoSpace Island moeten misschien horizontaal worden afgesteld zodat ze goed op hun plaats zitten. Afhankelijk van de situatie moet u ze misschien horizontaal of verticaal afstellen.

Bij horizontale afstelling: draai aan de grijze tandwielen op het oranje Blum-railmechanisme tot de lade naar wens is uitgelijnd.

Bij verticale afstelling: stel de achterkant van de rails af waar de metalen haak zich bevindt.

Als het probleem zich blijft voordoen, raden we aan om de montagehandleiding in PDF te bekijken die kan worden gevonden als u hier klikt. Op pagina 54-60 staan aanwijzingen en tips hoe de middelste lades moeten worden gemonteerd en geïnstalleerd.