Kamadospace Cabinet

€2399

KIES HET DECOR

olive sahara light dark carbon grey

Kamadospace

Cabinet

KamadoSpace Cabinet is een kooktafel voor buiten ontworpen voor gebruikers die zeer grote apparatuur zoals een asstofzuiger, grote Nederlandse ovens of ketels willen kunnen opslaan. Hij is geschikt voor bijna alle soorten barbecues tot 24 inch diameter.

De kast heeft een groot compartiment van 213 liter met drie af te stellen plankhoogtes en een ruim compartiment van 179 liter voor houtskool, alles met softclose scharnieren.

Duurzame

MATERIALEN

De kast is gemaakt van roestvrij staal, een gepoedercoate metalen constructie en HPL-panelen : extreem weerbestendig en makkelijk te reinigen hogedruklaminaat.
HPL-panelen zijn vorst- en warmtebestendig bij een constante temperatuurbelasting van -80°C tot 80°C. De HPL-panelen zijn aan beide zijden bedrukt. De kern is vlamvertragend en het oppervlak is lichtecht. De bescherming tegen extreem weer bestaat uit dubbel gehard acryl-polyurethaan hars. In tegenstelling tot massief hout bestaat HPL uit materiaal dat absoluut geen onderhoud nodig heeft.

Schuren, stoten, krassen en extreme temperatuurschommelingen; vanaf nu is niets van dit alles nog een probleem. Het houtachtige paneel lijkt sterk op klassiek hardhout en voelt zelfs aan als hardhout wanneer je het aanraakt.

hpl panels

Alle metalen onderdelen zijn gepoedercoat ter bescherming tegen krassen, bleken, hitte, vorst, corrosie en andere weersinvloeden.
Het werkblad is gemaakt van secuur gepolijst, zuurbestendig roestvrij staal dat hittebestendig is en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. De precieze ronde of ovale opening in het werkblad is met een laser uitgesneden zodat uw specifieke Kamado-model erin past. De hoogte van de metalen plank waarop uw Kamado wordt geplaatst, kan worden afgesteld in stappen van 30 mm (6 standen).

De tafel heeft ook vier lades voor grote accessoires zoals een gietijzeren rooster, een pizzasteen, een beschermkap of een bakplaat. Er is ook een groot compartiment van 213 l met drie af te stellen plankhoogtes (per 50 mm) voor alle kookgerei, sausjes, specerijen, potten, pannen en gebruiksvoorwerpen en ook grote items zoals asstofzuigers, snijplanken, een elektrische houtskoolstarter, enzovoorts, en een ruime kast van 179 l voor houtskoolzakken. Alles met softclose scharnieren.

Voor uw gemak is er een keukenrolhouder geplaatst op een handige plek om werkbladruimte te besparen op uw kookeiland. De dubbele houder met 10 haken en een kruidenplankje, houden sccessoires en basilicum, tijm en rozemarijn binnen handbereik. De houders zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij ,waterbestendig, en krasvast staal voor een gegarandeerde gebruiksduur. Een roestvrijstalen aslade met deksel is een functie die de meeste gebruikers erg zullen waarderen. Deze is zo ontworpen dat de omgeving rond de barbecue zo schoon mogelijk blijft.

Speciaal gemaakte Edge Grain snijplanken, tafelhoezen en barbecue dwarsbalken, kunnen als extra accessoire worden aangeschaft.

WEET U NIET ZEKER WELKE BBQ-TAFEL HET BEST BIJ U PAST?

Zie de vergelijking

Past precies op elke

KAMADO BARBECUE

De Monolith, Big Green Egg, KamadoJoe, Primo, Kamado Sumo, Kamado Bono en andere Kamado-modellen tot 24″, ze passen allemaal in een juist gekozen werkblad met bijbehorende uitsparing. De barbecuebasis is zo af te stellen dat die bij Kamado’s van verschillende hoogtes past. De kast is 100% ontworpen en gefabriceerd in de EU.

Gedetailleerde specificaties

Kamadospace Cabinet

  

EXTRA ACCESSOIRES

maken het nog praktischer

kamadospace dealers

dealers zijn er

u te helpen de juiste keuze te maken