KamadoSpace Cover Extreme (acrylic)

€250

PERFECT GESCHIKT VOOR DE KAMADOSPACE TAFEL

kamadospace cover extreem

Kamadospace

Cover Extreme

Verleng de gebruiksduur van uw KamadoSpace-tafel door die te beschermen tegen zon, regen en sneeuw. Gemaakt van ademend American Sunbrella® Plus materiaal dat ontwikkeld is voor gebruik buiten in extreme weersomstandigheden, en bestand is tegen UV-stralen, water en sneeuw.

Deze hoes is gemaakt voor de modellen Infinite Island en Cabinet.

Everything

What You need to protect

De KamadoSpace-hoes Extreme is gemaakt van Sunbrella® Plus-materiaal dat geweven is van acrylvezels. Dit materiaal is ontwikkeld voor gebruik in extreme weersomstandigheden buiten en gebaseerd op een gepatenteerde technologie. Het hoesmateriaal ‘ademt’ ‘wat luchtcirculatie garandeert, maar laat geen vocht door en is bestand tegen schimmel, kou, sneeuw, UV-stralen en verkleuren. Het materiaal krimpt en rekt niet. Zelfs na zware regenval is het materiaal binnen een paar minuten droog.

Sunbrella® Plus is uitgeroepen tot het beste waterbestendige ‘ademende’ materiaal van allemaal. Het materiaal wordt al jarenlang gebruikt voor afdekkingen van boten, jachten en diverse watersportuitrustingen, ‘bimini’, “buiskap”-daken en daarom het getest onder veel zwaardere weersomstandigheden dan op uw terras, zelfs de zwaarste regen, vorst of hitte.

Aanbevolen wordt uw KamadoSpace-tafel met deze hoes af te dekken wanneer die niet gebruikt. Dan zijn de metalen componenten van de tafel nog beter bestand tegen roest, er komt geen regenwater in de lades en er wordt geen vocht in opgehoopt, en de ladefrontjes blijven er jarenlang als nieuw uitzien.

De hoes is zo gemaakt dat die precies passend is voor de afmetingen van de modellen Infinite Island en Cabinet.

Gemaakt in de EU.

Alle informatie over

Kamadospace Cover Extreme (acrylic)

Andere producten

OM VAN TE HOUDEN

kamadospace dealers

dealers zijn er

u te helpen de juiste keuze te maken