Kamadospace Edge Grain snijplank (halve maat)

€209

it will be Your Favorite

Edge Grain snijplank

halve maat

Het product is uitermate geschikt voor de KamadoSpace-tafel. De plank bestrijkt het hele werkblad en de voorste hoek over de hele lengte waardoor de snijplank op de gewenste plaats aan de tafel vastzit.

Gemaakt van parallel verlijmde stroken hout waardoor een mooi, dik en gelijkmatig nervenpatroon is ontstaan.

De snijplank kan op alle KamadoSpace barbecue tafelmodellen worden gebruikt.

The best

What You can get

De snijplank is met de hand gemaakt van stroken esdoorn-, essen- en eikenhout. De stroken zijn naast elkaar geplaatst en met elkaar verlijmd. De strokenconstructie zorgt voor uniforme dikte en een vlak snij-oppervlak. De randen van de plank zijn in tegenovergestelde richting verlijmd zodat de natuurlijke werking van het hout wordt gebalanceerd.

Het product is uitermate geschikt voor de KamadoSpace-tafel. De plank bestrijkt het hele werkblad en de voorste hoek over de hele lengte waardoor de snijplank op de gewenste plaats aan de tafel vastzit. De geïntegreerde handgrepen maken optillen, verplaatsen en schoonmaken van deze grote plank, gemakkelijk voor alle gebruikers.

De snijplank is veel beter bestand tegen vocht als u het hele oppervlak van de plank (boven- en onderkant) behandelt met een royale hoeveelheid minerale olie. Het oliën van de snijplank helpt tegen uitdrogen en kromtrekken , maar kan de natuurlijke werking van hout niet voorkomen. Daarom wordt aanbevolen om de snijplank bij niet-gebruik binnen te bewaren.

De gebruikte lijm is gecertificeerd voor de productie van artikelen die rechtstreeks in contact staan met voedsel. Geïmpregneerd met SKYDD witte minerale olie, goedgekeurd voor gebruik op oppervlakken waar voedsel wordt bereid.

Hand made

Sliding / chopping

Let op: alle KamadoSpace Edge Grain snijplanken zijn met de hand gemaakt en hebben dus een uniek uiterlijk. De weergegeven productafbeeldingen zijn alleen bedoeld als illustratie en zijn geen exacte weergave van het product.

Alle informatie over

Edge Grain snijplank (halve maat)

Andere producten

OM VAN TE HOUDEN

kamadospace dealers

dealers zijn er

u te helpen de juiste keuze te maken