Infinite island XL

€4999

KIES HET DECOR

olive sahara light dark carbon grey

Kamadospace

Infinite Island XL

Het KamadoSpace Infinite Island XL is een buitenkooktafel voor grote Kamado barbecues, zoals de Kamado Joe Big Joe II, de Big Joe III, het Big Green Egg XL, de X-Large Charcoal Primo (Primo Oval XL400) en andere. Het is gemaakt van roestvrijstalen of gegalvaniseerde stalen componenten en panelen gemaakt van HPL: extreem weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken hogedruklaminaat gemaakt in Oostenrijk. 

Er zijn drie elegante lades met een inhoud van 110 liter voor pannen, gebruiksvoorwerpen en DoeJoe, JoeTiserrie accessoires, één stevige lade van 179 liter voor houtskool, alles met verborgen en volledig uittrekbare geleidersystemen gemaakt door Blum, een toonaangevende armaturenfabrikant uit Oostenrijk.

De ingenieurs van de KamadoSpace hebben verzekerd dat het XL Island robuust en stevig is, een barbecue van tot 220 kg kan dragen en tot 340 liter opslagruimte heeft. Het eiland is geprefabriceerd en wordt plat verpakt geleverd zodat het op een pallet past.

Durable

materials

De eenheid is gemaakt van roestvrij of gegalvaniseerde stalen componenten en HPL-panelen:extreem weerbestendig, makkelijk te reinigen hogedruklaminaat gemaakt in Oostenrijk. HPL-panelen zijn vorst- en warmtebestendig bij een constante temperatuurbelasting van -80°C tot 80°C. De HPL-panelen zijn aan beide zijden bedrukt. De kern is vlamvertragend en het oppervlak is lichtecht. De bescherming tegen extreem weer bestaat uit dubbel gehard acryl-polyurethaan hars. In tegenstelling tot massief hout bestaat HPL uit materiaal dat absoluut geen onderhoud nodig heeft. Schuren, stoten, krassen en extreme temperatuurschommelingen; vanaf nu is niets van dit alles nog een probleem. Het houtachtige paneel lijkt sterk op traditioneel hardhout en voelt zelfs aan als hardhout als je het aanraakt.
hpl panels

Alle metalen componenten zijn thermisch verzinkt en gepoedercoat ter bescherming tegen krassen, bleken, hitte, vorst, corrosie en andere weersinvloeden.

Het werkblad is gemaakt van secuur gepolijst, zuurbestendig roestvrij staal dat hittebestendig is en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. De exacte ronde of ovale opening in het werkblad is met een laser gesneden zodat uw specifieke Kamado Big Joe II, Big Joe III, Big Green Egg XL, X-Large Charcoal Primo (Primo Oval XL400)-model erin past. De hoogte van de metalen plank waarop uw Kamado staat, kan in gradaties van 30 mm (6 standen) worden afgesteld. De tafel heeft vier lades voor grote accessoires zoals een gietijzeren rooster, pizzasteen, beschermkap of bakplaat.

Er zijn drie elegante lades met een inhoud van 110 liter voor potten, gebruiksvoorwerpen en accessoires, één stevige lade van 179 liter voor houtskool. Alles is voorzien van verborgen volledig uittrekbare geleidersystemen gemaakt door Blum, een toonaangevende armaturenfabrikant uit Oostenrijk. Wrijvingsarme nylon rollen in de rolslede en de synchronisatie van het ladeprofiel en de rolslede,zorgen voor een gesynchroniseerde, soepele loop in combinatie met uitstekende doorzakwaarden. Inclusief geïntegreerde, schakelbare technologie voor stil en moeiteloos sluiten zodat vederlicht glijden en meer gebruikersgemak van het hele kookeiland is verzekerd.

Een roestvrijstalen aslade met deksel is een functie die de meeste gebruikers erg zullen waarderen. Deze is zo ontworpen dat de omgeving rond de barbecue zo schoon mogelijk blijft.

De tafel is voorzien van zwenkwieltjes van de Duitse fabrikant Blickle en een speciaal ontworpen ophanging met stop-fix remmen. Er is een keukenrolhouder, een houder met 10 haken voor het ophangen van accessoires en een rekje voor kruidenpotten.

WEET U NIET ZEKER WELKE BBQ-TAFEL HET BEST BIJ U PAST?

Zie de vergelijking

Geschikt voor de grootste

KAMADO BARBECUES

De Big Joe II, Big Joe III, Big Green Egg XL, X-Large Charcoal Primo (Primo Oval XL400) of een ander Kamado-model tot 30″, alles past in een goed gekozen werkblad met bijbehorende uitsparing. De barbecuebasis is zo af te stellen dat die bij Kamado’s van verschillende hoogtes past. Het Infinite Island XL is 100% ontworpen en gefabriceerd in de EU.

Gedetailleerde specificaties

Kamadospace Infinite Island XL

EXTRA ACCESSOIRES

maken het nog praktischer

kamadospace dealers

dealers zijn er

u te helpen de juiste keuze te maken