Kamadospace Infinite island

€4199

KIES HET DECOR

olive sahara light dark carbon grey

Kamadospace

Infinite Island

Als u uw KamadoSpace Infinite Island model kiest in uw BBQ-winkel, noteer dan de buitendiameter van uw Kamado-barbecue en selecteer het meest geschikte werkblad met een bepaalde uitsparing. Selecteer vervolgens één van de aangeboden hogedruklaminaat (HPL) voorpanelen met een Olive, Sahara, Fir Platinum, Barrique Oak of Carbon Grey oppervlak.

Durable

Materials

KamadoSpace Infinite Island is een eenvoudig te monteren kookeiland voor buiten voor uw Kamado-barbecue gemaakt van roestvrijstalen of gegalvaniseerde stalen componenten en en HPL-panelen:– extreem weerbestendig, gemakkelijk schoon te maken hogedruklaminaat gemaakt in Oostenrijk. HPL-panelen zijn vorst- en warmtebestendig bij een constante temperatuurbelasting van -80°C tot 80°C. De HPL-panelen zijn aan beide zijden bedrukt.

De kern is vlamvertragend en het oppervlak is lichtecht. De bescherming tegen extreem weer bestaat uit dubbel gehard acryl-polyurethaan hars. In tegenstelling tot massief hout bestaat HPL uit materiaal dat absoluut geen onderhoud nodig heeft.

Schuren, stoten, krassen en extreme temperatuurschommelingen; vanaf nu is niets van dit alles nog een probleem. Het houtachtige paneel lijkt sterk op traditioneel hardhout en voelt zelfs aan als hardhout als je het aanraakt.

hpl panels

Alle metalen componenten zijn thermisch verzinkt en gepoedercoat ter bescherming tegen krassen, bleken, hitte, vorst, corrosie en andere weersinvloeden.

Het werkblad is gemaakt van secuur gepolijst, zuurbestendig roestvrij staal, dat hittebestendig is en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De precieze ronde of ovale opening in het werkblad is met een laser uitgesneden zodat uw specifieke Kamado-model erin past. De hoogte van de metalen plank waar uw Kamado is geplaatst kan worden afgesteld in stappen van 30 mm (6 standen). De tafel heeft vier lades voor grote accessoires zoals een gietijzeren rooster, pizzasteen, beschermkap of bakplaat.

Er zijn drie elegante lades met een inhoud van 68 liter voor potten en gebruiksvoorwerpen, één stevige la van 179 liter voor houtskool, alles voorzien van verborgen volledig uittrekbare geleidersystemen gemaakt door Blum, een toonaangevende armaturenfabrikant uit Oostenrijk. Wrijvingsarme nylon rollen in de rolslede en de synchronisatie van het ladeprofiel en de rolslede zorgen voor een gesynchroniseerde, soepele loop in combinatie met uitstekende doorzakwaarden. Inclusief geïntegreerde, schakelbare technologie voor stil en moeiteloos sluiten zodat vederlicht glijden en meer gebruikersgemak van het hele kookeiland is verzekerd.

Een verwijderbare roestvrijstalen aslade met deksel is een functie die de meeste gebruikers erg zullen waarderen. Deze is zo ontworpen dat de omgeving rond de barbecue zo schoon mogelijk blijft.

De tafel is voorzien van zwenkwieltjes met met stop-fix remmen van de Duitse fabrikant Blickle. Er is een keukenrolhouder, een houder met 10 haken voor het ophangen van accessoires en een rekje voor kruidenpotten. Een verwijderbare stevige houten snijplank van diverse houtsoorten, kan als extra accessoire worden aangeschaft.

WEET U NIET ZEKER WELKE BBQ-TAFEL HET BEST BIJ U PAST?

Zie de vergelijking

Past precies op elke

KAMADO BARBECUE

De Monolith, Big Green Egg, KamadoJoe, Primo, Kamado Sumo, Kamado Bono en andere Kamado-modellen tot 24″, ze passen allemaal in een juist gekozen werkblad met bijbehorende uitsparing. De barbecuebasis is zo af te stellen dat die bij Kamado’s van verschillende hoogtes past. De kast is 100% ontworpen en gefabriceerd in de EU.

Gedetailleerde specificaties

Kamadospace Infinite Island

EXTRA ACCESSOIRES

maken het nog praktischer

kamadospace dealers

dealers zijn er

u te helpen de juiste keuze te maken